Wij geloven in de kracht van ervaring

Zin om eens koffie te drinken, zelf eens VR te ervaren of meer weten over 720 graden opnames? Wij zijn benieuwd naar uw ervaring.

Portfolio

Bekijk ons aanbod

INSPIRATIE

Wij verzorgen inspiratiesessies bij bedrijven. In sessies van 2 of 4 uur vertellen we de laatste stand van zaken op het gebied van virtual reality. En daarnaast laten we de deelnemers zelf verschillende vormen van VR ervaren.

We kunnen de inspiratiesessie afsluiten met een brainstorm. Onze ervaring is dat mensen nadat ze ervaren hebben wat de mogelijkheden zijn zelf met voorstellen komen die het beste aansluiten bij de eigen situatie.

FILM

Onze kernactiviteit. We kunnen met behulp van specifieke camera’s, microfoon en software 720 graden opnames maken. Het resultaat is een 2D of 3D film.

De 2D film kan ook online bekeken worden. Het meest spectaculair is uiteraard de 3D variant. Hierbij sta je als toeschouwer in het midden van de film. De film wordt dan niet meer voor je geprojecteerd op een scherm, maar deze is overal om je heen. Je hebt dan wel een headset op, waarmee je dus rond kan kijken in de film. We kunnen indien gewenst headsets verzorgen voorzien van uw logo.

ANIMATIE

Iets moet bestaan om het te kunnen filmen. Is dat niet mogelijk kunnen we de gewenste situatie ontwikkelen in een virtuele omgeving.

Met dezelfde technieken die gebruikt worden voor games in 3D werelden kunnen we eigenlijk alles ontwikkelen waarom gevraagd wordt. De enige beperking is dan die van de menselijke geest.

Hoe we filmen

Wij hebben een houder met 14 camera’s die alle kanten op filmen. Niet alleen 360 graden, maar ook naar boven en beneden, dus 720 graden. Voor elk oog maken we gebruik van 8 camera’s, om later voor een 3D effect te zorgen. Ook maken we gebruik van een speciale microfoon die 3D (binaural) geluid kan opnemen.

Na de opnames zorgen we dat we alle beelden van alle camera’s uploaden in een programma. In dat programma kunnen eventueel nog kleuren aangepast worden van de opnames.

Alle goede films worden vervolgens geupload in een stitching programma waar we op met behulp van afbeeldingen van de verschillende films de beelden samenvoegen tot één totaalbeeld (per oog). Als dat beeld klopt, kan er een film gerenderd worden op basis van het patroon wat is bepaald.

Dat levert twee films op, een voor elk oog. Dan maken we – in een ander programma, een side-by-side film. Beide films worden in één keer getoond, naast elkaar. Met een eigen beeld per oog. Zodat de kijker een ongekende 3D ervaring krijgt.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Verstuur