Prototype & user testing

Optimale inzet van een website vergt continue monitoring, systematische uitbouw en optimalisatie die moeten zorgen voor een maximale gebruikerservaring en conversie.

Persona’s

Een persona is een is een op gedrag gebaseerd archetype van een bezoeker, waarin een schets wordt gemaakt van de gedrag, doelen en vaardigheden. Het doel is het vereenvoudigen van het ontwerp door u te richten op de belangrijkste behoeften.

Prototype Testing

Presenteer het nieuwe / aangepaste ontwerp aan toekomstige gebruikers in een click-model en ontdek in een vroeg stadium hoe het scoort t.o.v. de gedefinieerde KPI’s.

User Test

De user test is een methode voor het vinden van ontwerpfouten in de laatste fase van een designontwikkeling of zelfs als de site al online is. Het verzamelen van informatie over de gebruikerservaring van het product zorgt voor meer inzicht in de sterkte en zwakke punten van de gebruikersinterface, design, structuur en functionaliteit.

Card Sorting

Laat gebruikers de belangrijkste elementen van de website rangschikken en krijg inzicht in het denkproces, de gebruikte terminologie en de categorisatie van de navigatie en pagina’s. Doel van card sorting is optimalisatie van de menu- en paginastructuur.

Expert Review

Een expert review is een gedetailleerde beoordeling van een website door een usability expert om gebruikersproblemen in het design, navigatie, interactie op te sporen. Hierbij wordt de site gespiegeld aan industriestandaarden, best practices en directe concurrenten. De expert review is een efficiënte evaluatie van een gebruikersinterface ontwerp.

Business Performance Monitoring

BPM is een continue monitoring van de website en statistieken. Ontdek patronen en trends zoals; waar komen uw bezoekers vandaan, wat doen ze op de website, welke pagina’s bezoeken of verlaten zij het meest. Leer hoe en op welke terreinen de website verbeterd kan worden om de verkoop en gebruikerstevredenheid te vergroten