Hosting & beheer

72media kan een volwaardige hostingoplossing verzorgen; van kleinschalige oplossingen in de cloud tot enterprise hosting environments. Grofweg vertaalt dit zich in 2 oplossingsrichtingen.

Premium Hosting door Solution Partner NXS

NXS Hosting is 1 van de leidende hostingproviders in Nederland. Zij leveren hosting voor websites, web gebaseerde IT systemen en computing as a service aan organisaties van elke omvang. Centraal in hun propositie staat de Fanatical Support-aanpak; de belofte naar klanten om met support beloften waar te maken. Wij zetten die extra stap voor onze klanten wat ons onderscheidt van concurrenten in de markt.

NXS voert een zeer breed scale aan hostingoplossingen; van cloudhosting tot dedicated servers. Zo kunnen zij altijd de oplossing bieden die u past.

Hosting door uw eigen preferred partner

Heeft u als klant een prima relatie met uw bestaande hostingpartij, een voorkeur voor een andere partner of host u in eigen beheer? Dan werken wij graag mee binnen het bestaande ecosysteem. Mits er aan de kwaliteitsvoorwaarden voldaan wordt natuurlijk.

Service en beheer

Wij werken hard om applicaties te ontwikkelen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden in onze industrie. Onze Service & Support afdeling zorgt dat ervoor ook na livegang uw applicatie de zorg en aandacht krijgt die het verdiend.

24 x 7 Bereikbaarheid

Tenminste als u dat wilt. 72media biedt ‘standaard’ bereikbaarheid tijdens kantooruren (ma. t/m vrij. 09:00 tot 17:00), maar kan opschalen wanneer gewenst. Dit kan incidenteel, als een verhoogde dijkbewaking tijdens cruciale momenten, of permanent met constante monitoring en doorlopende responsetijden.

Service Level Agreement

Samen bekijken uw specifieke behoefte en wensen. Zo zorgen wij ervoor dat wij u een niveau van service kunnen bieden die geheel voldoet aan de wensen, eisen en randvoorwaarden. In de SLA worden o.a. afspraken gemaakt over responsetijden, beschikbaarheid en applicatieonderhoud.